FLAMINGO PIZZA & BURGER

FLAMINGO PIZZA & BURGER Flamingo Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 412 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Flamingo Pizza & Burger. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 2:25 Snelle bezorging Broodje verbrand, vlees droog, groentjes bijna niet aanwezig en zag eruit als snoei afval Echt niet te eten Ik bestel daar nooit meer
27 jun 2022 om 21:06 We hadden penne bolognaise besteld en kregen spaghetti bolognaise
25 jun 2022 om 22:45 Super goed! Zoals altijd!
25 jun 2022 om 20:58 Bezorging was top! Snel en vriendelijk zoals het hoort. Het eten was minder, de kapsalon was niet lekker en de pasta diabolique was gewone tomatensaus..
25 jun 2022 om 20:56 Normaal altijd supper nu waren de pizzas zeer zout
25 jun 2022 om 0:18 Lekker zoals altijd.
19 jun 2022 om 20:34 Er werdt 60 min gezegt maar heeft zeker anderhalf uur geduurd. En daarbij is het al de 5e keer dat we bestellen en altijd mist er wel iets of zijn er dingen fout
17 jun 2022 om 20:11 Alles lekker
16 jun 2022 om 0:57 Gerechten zeer lekker. Af en toe als het druk is, is de bestelling wat later, maar het wachten nog steeds waard en zijn er altijd vriendelijk over.
14 jun 2022 om 20:17 Very good meat at kapsalon. Unfortunately for hot potatoes. I thought I would have kapsalon with fries, not potatoes. These should be possible for the selections (potatoes or chips, mild or spicy).